Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ny melding: Graham Potter afviser stort trænerjob

Af Emil Plovgaard
07.09.2023 Kl. 06:50
Storklubben havde ham ellers placeret på toppen af ønskelisten.

Den franske storklub Lyon har placeret den tidligere Chelsea-manager Graham Potter på toppen af klubbens ønskeliste.

Det skriver den franske sportsavis L'Equipe.

Ifølge journalist hos The Telegraph, Matt Law, har Potter været til møde med Lyon, men timingen var ikke den rette for ham – og han har som følge heraf afvist tilbuddet, lyder det.

 

Les Gones overvejer, om den nuværende manager, Laurent Blanc, skal fyres efter en rædderlig start på denne sæson, hvor det endnu ikke er blevet til en sejr i fire forsøg.

Blanc overtog roret i Lyon i oktober sidste år, men han formåede ikke at slå sit navn igennem, og klubben måtte tage til takke med en skuffende syvendeplads i Ligue 1.

Lyon ligger næstsidst i Ligue 1 og skal efter landsholdspausen møde nyligt oprykkede Le Havre. Hvis ikke Blanc er fortid inden den kamp, kan det meget vel blive hans sidste, hvis ikke der kommer en sejr på bordet.

I weekenden tabte klubben stort til de historiske rivaler fra Paris Saint-Germain, og dén kamp kan meget vel blive dråben, der får bægeret til at flyde over.

Potter har stået uden job siden afskeden med Chelsea i april i år. 

Han kom til klubben fra Brighton, hvor han havde leveret store resultater. I det vestlige London udeblev svendestykket dog, og Potter kunne ikke få Europas dyreste trup til at fungere.

I sine 31 kampe for klubben blev klubben under hans styre noteret for 12 sejre, otte uafgjorte og 11 nederlag.

For nylig blev han kædet sammen med trænerjobbet hos OGC Nice, og på trods af, at han viste interesse herfor, blev ansættelsen ikke en realitet.

Og det gør ansættelsen hos Lyon altså heller ikke.


TOPHISTORIER LIGE NU

Annonce