Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ny melding: Arsenal meget tæt på første sommersigning

Af Emil Plovgaard
20.06.2024 Kl. 17:06

Arsenal er angiveligt meget tæt på klubbens første signing denne sommer.

Og der er tale om en angriber, som The Gunners længe har ledt efter.

The Gunners scorede flere mål og fik flere sejre end nogensinde før i en Premier League-sæson, men der var en fornemmelse blandt fansene om, at en ny angriber ville kunne løfte klubben til usete højder.

Gabriel Jesus og Eddie Nketiah startede som henholdsvis nummer et og to i angrebet inden sæson, men duoen scorede til sammen blot ni mål i hele sæsonen.

Kai Havertz tog sig ud som den spiller, der var mest klinisk i Arsenal-offensiven, og det vil Arteta nu forsøge at ændre frem til den kommende sæson.

Det portugisiske medie Leonino bringer således en historie om, at Viktor Gyökeres fra Sporting CP er meget tæt på at tilslutte sig Arsenal.

Det er blot få detaljer, der mangler, lyder det.

Gyökeres scorede utrolige 43 mål for Sporting CP i sin første sæson i portugisisk fodbold efter skiftet fra Coventry sidste sommer.

Derudover forlyder det, at Arsenal har tænkt sig at handle hos Chelsea, hvor man har udset sig en af klubbens største stjerner.

The Gunners endte for anden sæson i træk på en andenplads i Premier League, men Mikel Arteta og kompagni håber, at signingen af en ny angriber vil kunne forbedre de to seneste sæsoners placeringer.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce