Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:09:2021 08:08
Ny makker til AC? Juventus-stjerne på blokken hos Chelsea

Thomas Tuchel har et nyt navn på listen over spændende transferemner, der kunne tage turen til Stamford Bridge.


Sommerens transfervindue bød på en mindre transfersaga, hvor Chelsea undersøgte muligheden for at hente Sevillas Jules Koundé, dog uden held.

I går kunne vi så fortælle at også brasilianske Marquinhos i Paris Saint-Germain var oppe og vende hos Thomas Tuchel og co. Nu er et andet navn dog dukket op på radaren.

Chelsea skulle nemlig være voldsomt interesserede i at sikre sig Mathijs de Ligt i Juventus. Det skriver italienske Calciomercato.

De Ligt rykkede til den italienske topklub for to år siden, da hele fodboldeuropa var dybt interesserede i den hollandske centerback. Her er han blevet en profil for holdet med tiden.

Denne sæson har dog været noget af en prøvelse for Den Gamle Dame, der har fået en rædsom start på sæsonen. Noget der dog bør kunne rettes op på.

Ikke desto mindre har Thomas Tuchel og Chelsea en stor interesse i hollænderen, der med sine 22 år kan være med til at fremtidssikre bagkæden hos de forsvarende Champions League-vindere.

Mathijs de Ligt menes at have en frikøbsklausul på £103 millioner, der kan aktiveres næste sommer. Så det bliver ikke nogen helt billig omgang, hvis man skal gøre alvor af interessen.

I mellemtiden knokler Juventus for at lande en kontraktforlængelse med De Ligt, så en flugt til Premier League ikke kommer til at realisere sig.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE