AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:08:2019 20:23
Ny Everton-kaptajn stolt over hvervet

Seamus Coleman er inden denne sæson blevet udpeget som ny Everton-anfører, og det er en titel, han er stolt over at have fået tildelt.


Everton og Seamus Coleman indledte deres Premier League-sæson lørdag eftermiddag med et opgør i London mod Crystal Palace. Dette var samtidig første gang for Seamus Coleman, at han - med anførerbindet på overarmen - kunne lede sit mandskab ind til en Premier League-kamp. 

Netop hvervet som anfører finder højrebacken stor stolthed i - og samtidig er det også en rolle, Coleman indtager på det irske landshold, hvor han står noteret for 53 A-landskampe. 

- Manageren snakkede med os i denne uge om sin beslutning omkring anførerbindet og kaptajnrollen, og det var et meget stolt øjeblik for mig og en anerkendelse af det hårde arbejde, jeg har lagt i klubben gennem de seneste år. Jeg er meget, meget stolt over at være anfører for en så god fodboldklub. At være Everton-kaptajn er en fantastisk følelse, fortæller Seamus Coleman. 

Seamus Coleman overtog anførerrollen fra Phil Jagielka, der skiftede til Sheffield United forud for den igangværende sæson. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED