AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:04:2020 12:23
Ny etape i forhandlingerne: Chelsea er klar til at leje Coutinho for 100 mio. kroner.

Chelsea er klar til at starte forhandlingerne med FC Barcelona om Philippe Coutinho.


Philippe Coutinhos agent, Kia Joorabchian, skulle have været i forhandlinger med Chelsea gennem en uges tid nu, hvis man skal tro rygtebørsen, og noget tyder på, at diskussionerne har været positive.

For nu skulle The Blues angiveligt være parate til at starte forhandlinger med FC Barcelona om den 27-årige brasilianske playmaker, som ikke længere indgår i planerne på Camp Nou.

Det skriver Diario Sport denne tirsdag.

De spanske mestre ville foretrække at sælge Coutinho permanent, men ifølge det spanske medie er der ingen Premier League-klubber, som ønsker at betale hele transfersummen for den tidligere Liverpool-spiller.

Til gengæld er Chelsea parate til at leje Coutinho for en sum mod €13 millioner - knap 100 millioner kroner -  hele næste sæson, samtidigt med at The Blues er klar til at betale hele brasilianerens løn under lejeopholdet.

Ifølge Diaro Sport vil FC Barcelona forsøge at inkludere en obligatorisk købsoption i en lejeaftale med Chelsea, men det er meget, meget usandsynligt, at Chelsea skulle indvillige i det.

Med andre ord er der altså noget at forhandle om endnu.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED