Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:11:2021 11:00
Ny ejer smækker kassen i: ingen store handler til januar

For nyligt købte den tjekkiske milliardær Daniel Kretinsky en andel i West Ham United, og nu ytrer den nye ejer så, at næste tranfervindue bliver uden de store udgifter.


Kretinsky, der nu er den næststørste aktionær i klubben, skitserede i Evening Standard, hvordan klubben fokuserer på langsigtet opbygning frem for dyre hurtige løsninger. 
 
- Vores investering vil medføre en positiv forbedring af klubbens kapitalstruktur, der i første omgang muliggør en reduktion af dens langsigtede gæld. 
 
- Vi er kommet for at støtte klubben, men - for at styre tilhængernes forventninger, betyder det ikke store udgifter i januars transfervindue. 
 
Kretinsky er imponeret over David Moyes' arbejde med truppen, hvor West Ham har forbedret deres resultater over en lang periode.
 
Denne gradvise udvikling er vejen frem, mener Kretinsky, da det er en sund måde at bygge en stærk klub med den rigtige kultur på. 
 
- Jeg taler af erfaring. Vi forsøgte at fremskynde udviklingen af ​​Sparta Prag for et par år siden, og resultaterne var skuffende.
 
Jesse Lingard er tidligere sat i forbindelse med en tilbagevenden til West Ham, men situationen omkring offensiv-spilleren er endnu uklar. 
 
West Ham skal på en svær opgave i weekenden, når de i morgen, søndag, møder Manchester City på udebane i Premier League.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE