Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:10:2020 21:45
Ny Chelsea-målmand stod uden klub for seks år siden: Min agent gjorde mig arbejdsløs

Pludselig blev Edouard Mendy arbejdsløs.


Chelseas nytilkomne målmand, Edouard Mendy, fortæller om sit skifte til Chelsea på klubbens hjemmeside.

Her beretter den tidligere Rennes-målmand blandt andet om en vanskelig periode, hvor han gik arbejdsløs.

- Det var en meget svær tid. På den ene side har du vreden over at finde dig selv i en situation uden klub på grund af den agent, jeg havde på det tidspunkt, men også skuffelsen over ikke at kunne gøre det, man elsker hver weekend.

- Det er vældig hårdt, for et år er lang tid for en fodboldspiller. Heldigvis kunne jeg altid regne med min familie, og de har skubbet mig derhen, hvor jeg er i dag.

- Jeg fik understøttelse dengang, så jeg kunne koncentrere mig fuldt ud på fodbolden. Men det var svært, og min kæreste ventede sit første barn, og forsørgelsen var ikke nok. Men så tilbød Marseille heldigvis en prøvetræning, og det lykkedes for mig.

Mendy kom i første omgang til at tørne ud for Marseilles B-hold, hvor han spillede fra 2015 til 2016, inden Reims opsnappede ham.

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED