Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:10:2021 22:28
Ny Chelsea-kontrakt til AC er lige på trapperne

Andreas Christensens nye kontrakt hos Chelsea er meget tæt på at blive annonceret.


Det er kun et spørgsmål om tid, inden det bliver offentliggjort, at Andreas Christensen har underskrevet en kontraktforlængelse.

Således skriver Fabrizio Romano på Twitter, at Chelsea i øjeblikket planlægger at få de sidste detaljer på plads meget snart.

Det er flere uger siden, at parterne blev enige om en mundtlig aftale, og lige nu er der ved at blive lagt sidste hånd på nogle klausuler, hvorefter det kan blive annonceret.

Transferguruen beretter endvidere også, at den danske landsholdsspiller gennem hele forløbet har ønsket at fortsætte i Chelsea, hvor han har været siden 2012.

Undervejs tilbragte han to år hos Bundesliga-klubben Gladbach, hvor han udviklede sig via masser af spilletid.

Sidenhen har han formået at etablere sig som fast mand for The Blues, og han regnes lige nu som en af verdens bedste midterforsvarere.

Hans nuværende kontrakt udløber til sommer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE