AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:11:2019 10:47
For nul og niks: Barcelona vil shoppe forsvarere i Spurs og United

De catalanske giganter følger i øjeblikket tre Premier League-profilers kontraktsituation nøje, skriver El Desmarque.


Juventus er verdensmestre i at hente topspillere på frie transfers, men FC Barcelona har også ladet sig inspirere af de italienske mestre.

El Desmarque skriver nemlig, at den catalanske storklub har et godt øje til både Eric Bailly, Toby Alderweireld og Jan Vertonghen, der har kontraktudløb med henholdsvis Manchester United og Tottenham til sommer.

Det skulle dog være Bailly, som FC Barcelona anser som førsteprioritet, da ivorianeren endnu kun er 25 og har erfaring med La Liga via sin tid for Villarreal.

Til gengæld skulle de spanske mestre have svært ved at forestille sig, at Manchester United ikke når at forlænge med Bailly inden sommeren.

Derfor ses de to belgiske Tottenham-forsvarere som de mest realistiske bud, da alt tyder på, at de begge har besluttet sig for at forlade Spurs efter denne sæson.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED