AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:05:2020 16:30
NU sker det: Premier League har givet grønt lys til Newcastle-overtagelse

En statsejet TV-kanal i Saudi Arabien rapporterer, at Premier League har givet grønt lys til overtagelsen af Newcastle.


Det har trukket ud i et stykke tid efterhånden, men nu ser det altså ud til at være lige på trapperne. Premier League har nu sagt god for, at Newcastle bliver overtaget af en stenrig saudiarabisk investeringsfond.

Sådan lyder meldingen fra Al Ekhbariya, som er den statslige nyhedskanal i Saudi Arabien.

- Den engelske Premier League giver grønt lys for at gennemføre den saudiarabiske erhvervelse, skriver mediet i et Twitter-opslag.

Vi har ikke hørt om mediet før, og kender derfor ikke til dets troværdighed, men det må siges at have en vis pondus ved at være den statslige TV-kanal i et land, hvor kronprinsen står bag overtagelsen af Newcastle.

Det er tidligere blevet bekræftet, at der kun mangler en godkendelse fra Premier League for, at overtagelsen kan blive en realitet.

Den ser nu ud til at være i hus – og derfor kan det nu måske kun være et spørgsmål om tid, inden det bliver offentliggjort.

Hvis investeringsfonden ender med at købe Newcastle fra Mike Ashley, vil the Magpies blive den rigeste klub i Premier League. I alt siges fonden at være god for 2.156 milliarder kroner.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED