Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:10:2021 15:50
Nu skal der investeres: Nyrige Newcastle vil på indkøb hos Manchester United

De nye ejere vil investere stort i nye spillere, og de har efter sigende interesse i Manchester United-spilleren, Anthony Martial.


Newcastle har fået nye ejere, og de har store ambitioner.

De vil gøre The Magpies til en storklub i Premier League, som skal være med til at kæmpe med om mesterskab.

De ser forstærkninger til truppen som en nødvendighed for at nå deres mål, og de har angiveligt udset sig Anthony Martial. Det skriver Stretty News.

Ifølge mediet har Newcastles scouts og rekrutteringshold allerede taget kontakt til Manchester United samt repræsentanterne for den franske kantspiller om at hente ham til januar.

Anthony Martial har ikke fået meget spilletid i denne sæson, og det skyldes primært den høje konkurrence på de offensive pladser.

Jadon Sancho og Cristano Ronaldo er kommet til klubben, og Jesse Lingard er også tilbage efter en succesfuldt lejeophold hos West Ham, og det har ikke gjort det nemmere for franskmanden.

Manchester United hentede Anthony Martial i 2015 for £36 millioner, som gennem diverse bonusser kan stige til £58 millioner. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE