Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:06:2022 14:25
Nu rykker Chelsea på stjernespiller: Første bud på vej

Chelsea er ved at melde sig på banen med et bud på en engelsk landsholdsspiller.


Både Manchester City og Liverpool har allerede handlet på transfermarkedet denne sommer, men indtil videre er der stille hos Chelsea. Det er der dog ved at blive lavet om på nu.

For nu har Thomas Tuchel taget kontakt til Raheem Sterling med tanke på at lokke den engelske landsholdsspiller til London-klubben i dette transfervindue.

Det skriver The Telegraph.

Forlydningerne går på, at Sterling, der har ét år tilbage af sin kontrakt med Manchester City, er klar til at forlade mesterklubben denne sommer, og det er Chelsea klar til at udnytte.

Nu hedder det sig, at Chelsea er ved at forberede et åbningsbud på Sterling, som Manchester City angiveligt vil have mellem 430 millioner kroner og 520 millioner kroner for.

For at gøre plads til Sterling kan Chelsea skille sig af med Hakim Ziyech, som ifølge flere medier har været i direkte kontakt med AC Milan, der er klar med en lejeaftale for marokkaneren.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE