Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:12:2021 20:14
Nu rammer de hårde restriktioner: PL-klub skal spille på tomt stadion

Vi har prøvet det før, og nu skal vi til det igen. Flere Champions League-kampe spilles uden tilskuere i den kommende uge.


FC Barcelona og Manchester City kommer begge til at spille i Tyskland uden tilskuere, når de to klubber møder henholdsvis FC Bayern München og RB Leipzig i Champions League-gruppespillet.
 
Det sker som en direkte konsekvens af, at flere delstater i Tyskland har valgt at (gen)indføre en række restriktioner, der blandt andet kommer til at gå ud over store sportsarrangementer.
 
Det er således også tilfældet i henholdsvis Bayern- og Sachsen-delstaterne, hvor de to klubber spiller.
 
De tyske myndigheder frygter en fjerde bølge af covid-19. Fredag registrerede landet 74.352 nye smittetilfælde og 390 døde.
 
Manchester City ligger nummer et i sin Champions League-gruppe, der også råder over PSG, RB Leipzig og Club Brügge på henholdsvis anden-, tredje- og fjerdepladsen.
 
Opgøret mellem RB Leipzig og Manchester City finder sted på tirsdag klokken 18.45.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE