Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:06:2021 22:47
Nu med købsoption: Milan vil leje United-spiller i endnu en sæson

Calciomercato skriver, at AC Milan ønsker at leje Diogo Dalot i endnu en sæson.


AC Milan har taget kontakt til Manchester United og foreslået en aftale, der vil se Diogo Dalot fortsætte endnu en sæson på udlån i den italienske traditionsklub. Denne gang ønsker milaneserne dog også en købsoption på den portugisiske højreback.

Det skriver Calciomercato.

Vælger Manchester United at acceptere forslaget, som Milan har fremlagt, vil Serie A-klubben kunne signe Dalot permanent for omkring £15,5 millioner efter næste sæson, skulle de ønske at gøre det.

Milan har haft held med en lignende aftale med Chelsea og Fikayo Tomori, som efter en flot halvsæson i klubben er blevet købt permanent for omkring £25 millioner. Det er blevet bekræftet af Fabrizio Romano.

Manchester United er på markedet efter en højreback og har ifølge flere kilder gang i forhandlinger med Kieran Trippier fra Atletico Madrid. Det kunne om noget indikere, at Dalot ikke indgår i Ole Gunnar Solskjærs fremtidsplaner.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED