AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:12:2019 13:00
Nu er den hjemme: Liverpool sikrer sig RB Salzburg-profil

Ifølge The Independent har Liverpool sikret sig RB Salzburgs Takumi Minamino.


Tidligere på dagen kunne journalisten Paul Joyce fra The Times fortælle om Liverpools intention om at gå efter RB Salzburgs Takumi Minamino til januar, men der er nu angiveligt sket en stor udvikling i sagen. 

Ifølge the Independent-journalisten Melissa Reddy, der plejer at være yderst velinformeret omkring Liverpool, er the Reds nået til enighed med RB Salzburg om en aftale, og det ligner dermed et spørgsmål om tid, før skiftet vil blive officielt. 

RB Salzburgs sportsdirektør, Christoph Freund, fortalte tidligere på ugen the Independent, at Minamino ønsker at fortsætte sin udvikling i en af Europas største klubber, og alt tyder på, at den klub bliver Liverpool. 

Ifølge Melissa Reddy har der ikke været de store problemer i forhandlingerne, da de to klubber har et yderst godt forhold til hinanden.  

24-årige Minamino, der både kan spille på kanten og som offensiv midtbanespiller, har en frikøbsklausul på £7,25 mio., og Liverpool skal dermed ikke have den store tegnebog frem i denne omgang. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED