AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:05:2019 20:43
Not to worry: Pochettino nedtoner Alli-skade inden CL-brag

Dele Alli måtte lade sig udskifte med en skade i sæsonens sidste kamp mod Everton. Champions League-finalen skulle dog ikke være i fare, lyder det fra Pochettino.


Der har været uro at spore blandt Tottenhams tilhængere efter sæsonens sidste Premier League-kamp søndag mod Everton.

For nok var spillet ikke prangende i hjemmekampen, der endte 2-2. Hvad værre for hjemmeholdet var, at Dele Alli måtte lade sig udskifte i halvlegen grundet en skade - under tre uger inden Champions League-finalen mod Liverpool.

Dagen derpå er der ifølge træner Mauricio Pochttino dog ikke den store grund til bekymring. Dele Alli skal nok blive klar til finalen, lyder vurderingen.

- Jeg tror ikke, der er et stort problem. Vi skal vurdere ham løbende, men jeg vil mene, at der bare er tale om en træthedsskade, fortæller Pochettino og uddyber udskiftningen:

- Han følte sig ikke godt tilpas, og han spillede ikke godt i 1. halvleg på grund af tilstanden. Så jeg tog ham ud for at være på den sikre side.

Dele Alli har i denne sæson været en vital del af Tottenhams offensiv, som ellers har været stærkt plaget af skader - senest med en slem en af slagsen til Harry Kane.

Dele Alli har i sæsonen bidraget med fem mål i 25 kampe.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED