Norwich stoppede Leicesters stime på otte Premier League-sejre i træk

Af Nikolai Gilkrog Mortensen
14.12.2019 Kl. 16:58
Leicester formåede ikke at vinde hjemme mod Norwich, men måtte i stedet nøjes med det ene point i en skuffende 1-1-kamp af Premier Leagues øjeblikkelige nummer to.

Formstærke Leicester med otte Premier League-sejre i træk tog lørdag eftermiddag hjemme på King Power Stadium imod oprykkerne og bundholdet fra Norwich, der kun har vundet én Premier League-kamp af deres seneste 11.

Leicester City har derimod gang i en glimrende sæson, hvor de er førsteudfordrer til Liverpool. Leicester lå inden opgøret nummer to med 38 point – 11 op til Liverpool på førstepladsen, der vandt deres kamp i 17. spillerunde tidligere på dagen med 2-0 mod Watford.

Leicester startede også med at dominere opgøret på bolden, men de havde svært ved at komme frem til de helt store muligheder.

Tæt på kom Leicester, da Tielemans efter 13 minutters spil sendte et halvforkølet forsøg afsted fra kanten af Norwich’ felt. Tim Krul havde problemer med at holde bolden, der derfor trillede ind på stolpen, inden den hollandske målmand endelig fik styr på bolden.

Norwich var dog fint med i opgøret, og ikke overraskende faldt deres første store chance til den finske skarpretter Teemu Pukki, der dog misbrugte forsøget.

Den tidligere Brøndby-angriber skulle vise sig endnu farligere efter 26 minutters spil, da han blev sendt i dybden af Buendia, og den skarpe angriber svigtede ikke alene med Kasper Schmeichel.

En overraskende føring til Norwich, men der gik ikke meget mere end 10 minutter, før Leicester bragte balance i regnskabet.

Jamie Vardy kom højest på et hjørnespark og headede til bolden, bolden strøg på tværs af målet, men Tim Krul fik endnu en uheldig hovedrolle, da han valgte at blokere bolden i mål, og dermed blev han noteret for et selvmål.

De to hold kunne dermed gå til halvleg med 1-1 efter en forholdsvis tæt første halvleg.

Anden halvleg blev langt fra det festfyrværkeri fra Leicester, som den almene iagttager måske havde forventet.

De store chancer skabte hverken hjemmeholdet eller udeholdet, der formentlig så sig godt tilfredse med at tage fra King Power Stadium med det ene point, der kunne bruges i den tætte bundstrid.

Kampen endte dermed med et uafgjort resultat på 1-1, hvilket kun kan være skuffende for det stærke Leicester-hold.