AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:12:2019 20:21
Norwich-boss tordner: VAR dømte alt til Arsenals fordel

Daniel Farke er bestemt ikke tilfreds med VAR efter dagens kamp mod Arsenal.


Arsenal og Norwich spillede tidligere på dagen uafgjort i en kamp, som endte 2-2, og som var præget af VAR.

Undervejs i kampen blev der nemlig dømt straffespark til Arsenal, hvilket Pierre-Emerick Aubameyang brændte, hvorefter han fik en chance til, da dommeren vurderede, at Norwich' spillere var løbet ind i feltet før tid.

Arsenals andet mål var ligeledes kontroversielt, da der var to bolde på banen, da målet blev scoret, hvilket er imod Premier Leagues regelsæt, og hvilket normalt betyder, at spillet stoppes omgående. Dette pointerede VAR dog ikke til stor frustration for Norwich' træner, Daniel Farke.

- Jeg ser klare fordele ved VAR, men det er svært at sluge, når der bliver begået fejl. Dommerens kendelser og VARs kendelser var imod os. Jeg er ikke tilfreds med kvaliteten af kendelser, da alle 50/50-kendelser gik imod os, lyder det fra Farke ifølge the Mirror.

- Det er aldrig nogensinde et frispark, det, der leder til deres straffespark. Selv fjerdedommeren sagde, at det var et indkast. Der var to bolde på banen, da de scorede deres andet mål. Det påvirkede ikke spillet, men det er imod reglerne.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED