AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:05:2020 13:44
Norsk Viasport-journalist: Håland ender i Premier League

Jan Aage Fjortoft er sikker på, den norske teenagestjerne nok skal ende i Premier League en dag.


Erling Håland valgte at tage en omvej til Bundesligaen i januar, men den norske Viasport-journalist Jan Aage Fjortoft er sikker på, at den nu 19-årige angriber nok skal ende i Premier League engang i fremtiden.

Det fortæller han til Sky Sport.

- Jeg tror helt absolut, han ender i Premier League i fremtiden. Jeg er til gengæld ikke sikker på, hvilken klub han ender hos, siger Fjortoft til det engelske medie.

Håland kunne være skiftet til Manchester United, men endte med at vurdere, at en transfer fra RB Salzburg til Dortmund var bedst for sin udvikling.

Nu er der rygter om, at den norske komet har en forholdsvist overkommelig frikøbsklausul, som træder i kraft i 2022, men Fjortoft tror ikke, vi ser ham skifte før.

- Jeg kan ikke se ham skifte på kort sigt, men på langt sigt ender han i Premier League ligesom alle de andre store spillere gør på et eller andet tidspunkt, siger den norske journalist.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED