Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:10:2019 10:39
Norsk konge på plads til United - Liverpool: Holder med Tottenham

Manchester United bekræfter over for norske VG, at Kong Harald vil være på plads på Old Trafford, når Ole Gunnar Solskjærs tropper i dag får besøg af Liverpool.


Interessen for Premier League er stor - også i Norge. Dette bekræftes nu ved, at norske Kong Harald i dag vil være at finde på Old Trafford, når Liverpool gæster Manchester United. Det bekræfter Manchester United over for norske VG.

Klubben oplyser yderligere, at kongen er norske Ole Gunnar Solskjærs gæst, og at de to mødes efter kampen.

Den norske konges tilstedeværelse er nok mest et udtryk for støtte til den norske manager - han er nemlig selv erklæret Tottenham-tilhænger.

- Jeg var her (i London, red.) og studerede i begyndelsen af 60-erne. Dengang var det er fodboldhold, som i dag ligger på andenpladsen, der var suverænt bedst. Den klub holder jeg med, sagde Kong Harald med reference til Tottenham til VG i 2005. 

Da Solskjær blev manager i United på permanent basis udtalte Kong Harald sig også offentligt om den store bedrift.

- Det er imponerende. Virkelig. Jeg håber af hele mit hjerte, at han lykkes med det, fortalte Kong Harald ifølge NTB.

Manchester United - Liverpool har kickoff på Old Trafford klokken 17.30.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED