Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:05:2021 14:28
Nordmand om kollapset United-skifte: Det var frustrerende

Den norske angriber var inde i billedet som Manchester Uniteds næste angriber i vinteren 2020. Et skifte blev imidlertid aldrig til noget.


Da Erling Håland i vinteren 2020 skiftede fra Red Bull Salzburg til Borussia Dortmund, var også Manchester United inde i billedet.
 
Valget endte som bekendt med at falde på den tyske storklub fra Ruhr-distriktet, og det efterlod United med opgaven om hurtigt at finde en anden angriber.
 
Odion Ighalo blev lejet fra Shanghai Shenhua sæsonen ud, men han var faktisk ikke Uniteds favorit.
 
Det var den 29-årige nordmand, Joshua King, men hans daværende klub, Bournemouth, stillede for store krav.
 
- Det var selvfølgelig frustrerende, at det ikke blev til noget. Det er en af de største klubber i verden, og det ville have været sjovt at vende tilbage til dér, hvor det hele startede i England, siger King til norske TV2.
 
- Men sådan er livet som fodboldspiller. Man er under kontrakt, og man kan ikke pege på sin næste arbejdsgiver. Jeg er ikke nær så bitter nu, men da det skete, var jeg ret skuffet, tilføjer den norske angriber, der nu tørner ud for Everton.
 
I 2008 stiftede Joshua King for første gang bekendtskab med engelsk fodbold, da Manchester United hentede ham til klubbens akademi.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED