Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:06:2021 10:25
No way: City-stjerne vil ikke til Spurs i Kane-byttehandel

Football Insider skriver, at Raheem Sterling ikke ser sig selv som en brik, Manchester City kan bruge til at skaffe sig Harry Kane denne sommer.


Raheem Sterling kan godt overtales til at forlade Manchester City denne sommer, men det skal være til en større klub end Tottenham, kan Football Insider afsløre.

På rygtebasis har det været nævnt, at de engelske mestre pønsede på at bruge enten Sterling eller Gabriel Jesus til at bringe prisen på Harry Kane ned. Men 26-årige Sterling har ikke tænkt sig at acceptere sådan en byttehandel.

Den engelske landsholdsspiller er kun åben for at forlade Etihad Stadium, hvis det var for et Champions League-storhold, som er i stand til at konkurrere om de største trofæer. Det er ikke Tottenham i klubben og holdets nuværende tilstand.

Sidste sommer var Sterling blandt andet kædet sammen med Real Madrid af The Athletic, og denne tirsdag er der faktisk meldinger fra catalanske Diario Sport om, at FC Barcelona er interesseret i den 26-årige.

Førhen var det næsten utænkeligt, at Pep Guardiola ville skille sig af med Sterling, men englænderens plads på City-holdet er ikke nær så sikker som tidligere, og den spanske toptræner skulle være klar til at sælge for omkring £80 millioner.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED