Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:06:2021 20:29
No Vardy, No Party: Leicester-stjernen investerer i fodboldklub

Jamie Vardy kan nu også kalde sig selv for ejer af et fodboldhold.


Mens adskillige Premier League-stjerner repræsenterer England, har Jamie Vardy købt sig ind i en amerikansk fodboldklub.

The Athletic kan afsløre, at Leicester-stjernen har købt en del af franchise-klubben, Rochester Rhinos, som ikke har spillet siden 2017 grundet økonomiske problemer. Det skal Jamie Vardys investering nu lave om på.

- Det er virkelig spændende, og det bliver meget anderledes, end jeg har været vant til de seneste 10 år, men jeg ser frem til at blive klogere på den del, siger Jamie Vardy til The Athletic.

- De (Rochester Rhinos, red.) er den eneste klub, der har vundet US Open Cup, som ikke har spillet i Major League Soccer.

Det amerikanske par, David og Wendy Dworkin, er også ejere af Rochester Rhinos, og de er meget glade for at få Jamie Vardy ombord.

- Jamies og vores historie og by passer godt sammen. Ved vores første møde drak han en Corona-øl. Jeg spurgte: "Hvorfor Corona", og han svarede: "Fordi den var på tilbud". Her har vi en fyr, der tjener £10 millioner, og han drikker en øk til $3, fordi den er på tilbud. Det er det, vi kan godt lide ved Jamie, siger David Dworkin.

Rochester Rhinos havde i tidernes morgen omkring 10.000 tilskuere til kampene, og det håber de på at kunne få igen, når holdet bliver etableret på ny.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE