AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:08:2020 08:48
No regrets: Guendouzi med flabet opslag på de sociale medier

Matteo Guendouzi angrer tilsyneladende ikke sin opførsel i Arsenal.


Matteo Guendouzi er kommet i strid modvind i Arsenal, efter at han har udvist dårlig adfærd, hvilket startede på banen, hvor han tog kvælertag på Neil Maupay.

Han har ifølge flere medier også udvist en dårlig attitude til træning - og særligt over for Mikel Arteta, som han desuden nægter at undskylde til.

I kølvandet på Arsenals FA Cup-sejr - som Matteo Guendouzi selvsagt ikke var udtaget til - har den unge franskmand valgt at lægge et billede op på Instagram, som absolut ikke har noget med sejren at gøre.

Han lagde nemlig et billede op, hvor han skrev 'Ferier' efterfulgt af en kærlig emoji, hvilket kan tolkes som om, at han ikke har den store interesse i, at hans klub netop har vundet FA Cuppen.

Mikel Arteta adresserede ellers både Mesut Özil og Matteo Guendouzis situationer efter sejren, hvor han sagde, at de begge var 'en stor del af det', fordi de havde bidraget i løbet af sæsonen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED