Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:01:2021 14:14
No problem: United er klar til at indfri Real Madrid-stjernes kontraktkrav

Gianluca Di Marzio skriver, at Manchester United er godt placeret til at signe Sergio Ramos.


Sergio Ramos har nu under et halvt år tilbage på sin kontrakt med den spanske kongeklub, og lige nu er de to parter ude af stand til at nå til enighed om en ny. Det har åbnet døren for en række andre interesserede klubber, og særligt Manchester United er godt placeret til at signe den den 34-årige stjerneforsvarer, skriver den prestigefyldte italienske transferekspert Gianluca Di Marzio.

Coronapandemien har ramt Real Madrid hårdt, og klubben er ikke interesseret i at tilbyde sin mangeårige anfører mere end en etårig kontrakt eller en toårig kontrakt til mindre i løn. De vilkår er Ramos hidtil ikke villig til at acceptere, så udsigten til en fri transfer kommer nærmere og nærmere.

Og det står Manchester United angiveligt klar til at udnytte. Di Marzio skriver, at The Red Devils er interesseret i at hente den spanske veteran og er parate til at tilbyde ham en toårig kontrakt værd €12 millioner - knap 90 millioner kroner - om året.

Der har også været rygter om interesse fra både Paris Saint-Germain og lokalrivalerne fra Manchester City, men Di Marzio skriver, at de to storklubbers interesse er mindre, end historierne hidtil har lagt op til. Derfor står Manchester United klart stærkest i billedet.

Di Marzio er blandt de mest velansete italienske journalister og har ofte fat i den lange ende, når det omhandler transfers. Vi ville dog stadig tage dette rygte med et gran salt. For en håndfuld år siden var Ramos også rygtet stærkt til Old Trafford, men det var helt tydeligt, at den spanske forsvarer og hans agent brugte Manchester Uniteds navn til at presse Real Madrid til at forlænge.

Det kunne meget vel være samme taktik, Ramos gør brug af nu, selvom flere engelske medier også har indikeret, at samtlige engelske storhold har en vis interesse i Ramos, skulle han forlade Santiago Bernabeu på en fri transfer til sommer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED