AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:05:2019 18:20
No Mata the cost: Newcastle jagter United-playmaker på fri transfer

Rafael Benitez har gjort Juan Mata til et transfermål for Newcastle, skriver The Sun.


Klubberne, der forsøger at hente Juan Mata på en fri transfer denne sommer,  kan ikke tælles på én hånd,  men Newcastle er iblandt dem, skriver The Sun denne onsdag.

Den spanske playmaker kan forlade Old Trafford på en fri transfer næste måned,  og Rafa Benitez ønsker at blive genforenet med spilleren, som han også trænede for Chelsea i 2012/13-sæsonen.

Det er dog endnu usikkert, om Rafael Benitez selv er at finde i Newcastle næste sæson.  Han forhandler i øjeblikket med klubbens ejer, Mike Ashley, om en forlængelse, og Benitez har angiveligt krævet, at man henter Juan Mata, før han selv ønsker at fortsætte.

Det store problem er, at Mike Ashley i så fald skal gå på kompromis med klubbens politik om ikke at hente spillere over 26 år.  Derudover vil Matas mulige ankomst også vælte klubbens lønstruktur.

Brighton er blandt de andre potentielle destinationer for Mata, og The Seagulls skulle have tilbudt spanieren en etårig kontrakt.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED