AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:04:2020 16:35
NFL-style: Mata tror på Premier League-kampe i udlandet

Manchester Uniteds Juan Mata er sikker på, at der i fremtiden vil blive spillet Premier League-kampe i andre lande end England.


For de fleste kan det være svært at forestille sig Premier League-kampe blive spillet andre steder end i England, men Juan Mata er sikker på, at det bliver en realitet i fremtiden. 

Han er således overbevist om, at Premier League med tiden vil gøre som blandt andre NFL og spille en række kampe i udlandet: 

- Jeg tror, at det vil ske i fremtiden. Vi har set det i andre sportsgrene, og det vil være fantastisk for vores fans at se os på stadion i en kamp med point på spil, siger han til MUTV

Den spanske Manchester United-spiller erkender dog samtidig, at der er udfordringer forbundet med idéen: 

- Det vil være svært at organisere, og det vil også være unfair over for de fans i England, der tager til kamp uge efter uge. Så det er helt klart noget, der skal diskuteres, men jeg er sikker på, at det vil ske i fremtiden. 

I den spanske La Liga var opgøret mellem FC Barcelona og Girona tæt på at blive flyttet til USA i 2018, men i sidste ende valgte Barcelona at trække sig, og kampen blev derfor spillet i Spanien. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED