Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:11:2021 17:58
Newcastle vil spille med musklerne og snyde Manchester United

Newcastle med Eddie Howe i spidsen vil angiveligt forsøge at hente Kieran Trippier til klubben i januar.


Der går modstridende rygter om, hvad Newcastle vil foretage sig i det kommende transfervindue.

Nogle medier skriver, at klubben vil holde igen med pengene og nærmest kun lave lejeaftaler, mens andre tror på, at klubben vil bruge af den enorme pengetank, som man er blevet udstyret med efter overtagelsen tidligere i efteråret.

Skal man tro The Mirrors chefredaktør vil Newcastle dog forsøge at gå ambitiøst til værks allerede i januar.

Her vil klubben nemlig forsøge at lokke Kieran Trippier væk fra Atlético Madrid, og det bliver næppe billigt – og måske heller ikke uden konkurrence.

For i sommer var englænderen på blokken hos Manchester United, men Atlético Madrid ønskede ikke at sælge forsvarsspilleren for mindre end 265 millioner.

Prisen er ikke et problem for Newcastle, der råder over svenske Emil Krafth og spanske Javier Manquillo på højre back, som er den position, som den tidligere Tottenham-spiller Trippier spiller.

Tidligere har Trippier, der skiftede agent tidligere i år, ikke lagt skjul på, at han gerne vil vende tilbage til engelsk fodbold.

Han har været i Atlético Madrid siden 2019.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE