AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:07:2020 22:19
Newcastle-træner efter City-lussing: Det vil jeg ikke tolerere

Steve Bruce har ingen respekt for, at hans spillere virkede ufokuserede mod Manchester City.


Newcastle blev udsat for en gedigen snitter mod Manchester City i aftenens indbyrdes opgør, som endte 5-0 til The Citizens.

Én af årsagerne til at spillerne tillod det at ske, kan muligvis være, at man er sikret overlevelse i Premier League, og at man derfor ikke har noget at spille for.

Det vil Newcastles træner, Steve Bruce, dog ikke tillade, og han siger efter kampen, at han vil sørge for, at hans spillere forstår budskabet. 

- Man kan tabe en kamp, sådan er fodbold, men til tider er det måden, som det sker på, der er vigtig. I dag gjorde vi ikke nok mod et tophold.

- Hvis mentaliteten er, at vi har gjort vores med fire kampe tilbage, og vi allerede har taget badesandaler på, så vil det ske igen. 

- Vi har fire kampe tilbage, og jeg kræver helt bestemt, at vi er bedre, end vi var i dag, tordner Bruce mod sine spillere ifølge Northern Echo.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED