AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:08:2022 22:42
Newcastle-stjerne har været under kniven - misser første halvdel af sæsonen

En skade i en venskabskamp koster dyrt.


Jonjo Shelvey mærkede noget i sit baglår i forbindelse med en venskabskamp mod Benfica 26. juli.

Desværre for Shelvey betød det, at han var nødt til at blive opereret, og nu er der så kommet en melding på, hvornår han kan vende tilbage i aktion.

Den tidligere engelske landsholdsspiller skal være ude de næste 12 måneder, og han går dermed glip af første halvdel af sæsonen, skriver Daily Mail.

Premier League går på tidlig vinterpause på grund af VM-slutrunden i Qatar, der spilles midt i sæsonen, og vender ikke tilbage før Boxing Day 26. december.

Dermed er Shelvey formentlig først i aktion i Premier League-regi igen i slutningen af december, om fire og en halv måned.

At Shelvey er ude på sidelinjen så længe, betyder samtidig, at Elliott Anderson for en stund får forlænget sit ophold i klubben. 

Teenageren skal konkurrere med Bruno Guimaraes, Sean Longstaff og Joe Willock om en kamp på Newcastles midtbane, hvor der som oftest huserer tre spillere.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE