Newcastle smed sejren væk på Molineaux

Af Kalle Thue Gregersen
11.02.2019 Kl. 21:54
Newcastle smed føringen væk til allersidst mod Wolves. Kampen endte 1-1.

Newcastle skulle mandag aften forsøge at svare tilbage i nedrykningskampen, efter både Burnley og Cardiff vandt deres respektive opgør i 26. spillerunde.

Nordenglænderne skulle op mod Wolverhampton, som havde vundet deres seneste fire kampe i Premier League.

Første halvleg på Molineaux var en tæt affære med chancer hist og her til begge hold, men skarpheden udeblev for begge hold. Derfor kunne Benitez og Nuno gå til pause ved stillingen 0-0.

Kampens største chance tilfaldt Matt Doherty fem minutter inde i anden halvleg, da han dukkede op ved bagerste stang på et hjørnespark. Backen headede dog over mål.

Fem minutter efter Dohertys afbrænder, bragte Isaac Hayden gæsterne i front, da han afsluttede i det korte hjørne.

De medrejsende Newcastle-fansene kunne efter 72 minutters spil juble over at se deres dyreste indkøb nogensinde, da Miguel Almiron kom på banen.

Udligningen kom i kampens døende sekunder, da Willy Boly sikrede det ene point til hjemmeholdet i det femte overtidsminut. Adama Traore sendte et indlæg ind i feltet, men Martin Dubravka så skidt ud i situationen.

Kampen endte 1-1, og det kan vise sig at være dumme point at smide for gæsterne.