AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:12:2019 21:39
Newcastle satte negativ tilskuerrekord: Steve Bruce reagerer

Newcastle registrerede det laveste tilskuerantal i dette årti, og Steve Bruce mener, at det er grundet de høje billetpriser.


Newcastle er godt kørende i Premier League, hvor klubben i dag tog sin tredje sejr i de seneste fem kampe.

Klubben er på en øjeblikkelig 10. plads, og med positive resultater mod Manchester City og Sheffield United, kunne man forvente, at der ville møde mange tilskuere op på St. James' Park til dagens kamp mod Southampton, som blev vundet med 2-1.

Sådan var det imidlertid ikke, da Newcastle registrerede 42303 tilskuere, hvilket er knap 10000 under stadionkapaciteten samt det laveste antal i det seneste årti.

Det reagerer Newcastles træner, Steve Bruce, nu på, og siger, at billetpriserne er for høje.

- Vi vinder, men det her er det nordøstlige England. Jeg kan sige det, fordi jeg er herfra; det er stramt omkring juletid (økonomisk, red.). Måske kan klubben få tilskuerne tilbage ved at give dem et incitament. Jeg tror på, at folk vil komme og se deres hold spille, men at de til tider ikke har råd til det, lyder det fra Bruce til the Morning Star.

Newcastles næste kamp er på udebane mod Burnley.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED