Newcastle og Wolves deler i kedsommelig affære

Af Kristoffer Krogh Kiesbye
27.10.2019 Kl. 15:54
De to hold gik begge fra banen med det ene point.

Newcastle så længe ud til at løbe med sejren i en alt andet end velspillet kamp, men Wolves formåede at slide sig til et uafgjort resultat i søndagens første kamp.

Ingen af holdene havde ellers særligt meget held med at sætte noget så simpelt som tre afleveringer sammen i første halvleg, men det kan være ligegyldigt, når man før panden først på bolden i modstanderholdets felt.

Det gik Jamaal Lascelles efter et suverænt indlæg, og så var Steve Bruces mandskab pludseligt i front.

Men nu er Wolverhampton ikke kendt for at være et mandskab, som giver op, selvom de kommer bagud, og traditionen tro sled Wolves sig tilbage i opgøret.

Newcastle kom gradvist under mere og mere pres, og det gav pote, da en løs bold landede for fødderne af JOnny Otto, der kunne udligne efter 73 minutters spil.

Havde Newcastle håbet på at kunne bringe sig i front igen, blev det håb kort tid efter skudt i sænk, da Sean Longstaff gik ind i en glidende tackling med hævet ben.

Den unge midtbanespiller ramte Ruben Neves lige midt på skinnebenet, og så blev Longstaff fuldt fortjent udvist.

Woverhampton havde dog ikke held med at lukrere på sine ti minutter med en ekstra spiller mand på banen, så kampen sluttede 1-1.