Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:02:2021 20:16
Newcastle og West Brom kæmper om Championship-talent

Newcastle og West Brom har udset sig Cardiff-talentet Kieron Evans som transfermål.


Hverken Newcastle eller West Brom er kendte for deres ekceptionelle evner til at udvikle unge spillere, og det er noget, man gerne vil lave om på i de to klubber.

Sådan forholder det sig i hvert fald, hvis man lytter til den engelske rygtebørs, der sender Premier League-duoen i hælene på Kieron Evans, der til dagligt spiller i Cardiff.

Det erfarer Wales Online, som kæder interesse mellem den 19-årige waliser og de to Premier League-klubber.

Gisninger er forholdsvist overraskende taget i betragtning af, at Evans endnu har sin Championship-debut til gode, men midtbanespilleren har på den anden side imponeret for klubbens U23-hold, hvor han har en central rolle.

Og det er ud fra U23-præstationerne, at Newcastle og West Brom skulle have set nok lovende takter til at ville hente ham til klubben til sommer, hvor spilleren forventeligt vil kunne hentes gratis.

Evans forlængede med Cardiff tilbage i 2019, men har altså kontraktudløb om fire måneder. 

Han har ved flere lejligheder været udtaget til Wales' U19-landshold, men har heller ikke her fået sin debut.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED