Newcastle og Brighton delte i porten

Af Søren Nørgaard
21.09.2019 Kl. 18:32
Et chancefattigt opgør endte uden mål, da Newcastle lørdag aften tog imod Brighton.

Newcastle tog lørdag aften imod Brighton i Premier League. Begge klubber havde brug for en sejr for at kravle op i tabellen, men i første halvleg lignede det, at Brighton var mest opsatte til opgøret.

Brighton var af flere omgange tæt på at bringe sig i front, men den sidste aflevering manglede for, at det for alvor kunne blive farligt for gæsterne. Hjemmeholdet havde det omvendt svært offensivt og derfor var stillingen også 0-0 ved pausen.

Anden halvleg var dog ikke mange sekunder gammel, før Christian Atsu fik en gylden mulighed for at bringe Newcastle i front. Hans afslutning røg dog tæt forbi stolpen. Hvis afslutningen fra Atsu fik hjemmeholdets fans til at drømme om en halvleg, hvor hjemmeholdet lagde et tungt pres på gæsterne, så blev de skuffede.

Spillet bølgede frem og tilbage, men ingen af holdene havde den afgørende kvalitet til, at det for alvor blev farligt. Kort før tid satte Newcastle så Andy Carroll på banen til stor glæde for de fremmødte fans på St. James Park. DEn tidligere engelske landsholdsangriber kunne dog ikke være med til at ændre resultatet.

Et tæt og chancefattigt opgør på St. James Park endte derfor som det startede med 0-0. Et resultat som begge hold kan være tilfredse med, men samtidig rykker det ikke meget i tabellen for hverken Newcastle eller Brighton.