Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:01:2022 15:30
Newcastle møder stor konkurrence: PL-klub har budt på tidl. Vejle-spiller

Newcastle er ikke de eneste, der jagter franskmandens underskrift.


Der er mange penge at lege med hos Newcastle i dette transfervindue.
 
Klubben er i en strid overlevelseskamp i Premier League, men det er håbet, at en række forstærkninger vil forlænge klubbens levetid i Englands bedste række.
 
Den bare 19-årige franske angriber Hugo Ekiteke er en af de spillere, Newcastle angiveligt har udset sig.
 
Den tidligere Vejle-angriber har nettet otte gange i denne sæsons Ligue 1, og det har også fået andre Premier League-klubber til at spærre øjnene op.
 
Nu kan det franske medie Le10sport fortælle, at West Ham angiveligt har budt 15 millioner euro - 110 millioner kroner - på Ekiteke.
 
Det er noget under, hvad Newcastle menes at tilbyde, for de er angiveligt klar med 30 millioner pund - 270 millioner kroner.
 
Derudover skriver Le10sport også, at West Ham har udset sig endnu en angriber. Det skulle dreje sig om Clermonts Mohamed Bayo, som den franske klub angiveligt kræver 20 millioner euro for.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE