Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:01:2022 20:00
Newcastle kæmper for gigantisk signing - vil koste over 700 millioner i alt

Newcastle håber efter sigende på at kunne lukke en af de helt store handler her i januarvinduet.


Kieran Trippier er hentet, og Chris Wood er på trapperne, men Newcastle er langt fra færdige på transfermarkedet her i januarvinduet.

I håbet om ikke at rykke ned vil de styrke mandskabet markant.

Flere spillere bliver kædet sammen med Newcastle, og seneste skud på sammen er Amadou Haidara fra RB Leipzig - og han vil blive en dyr herre at hente til klubben.

Daily Mail melder, at midtbanespilleren anses for at være en nøglesigning, og får Newcastle en fornemmelse af, at en handel er mulig, er de klar til at rykke.

Til sommer vil der blive indført en frikøbsklausul på £33 millioner, og det vil koste Newcastle mere, hvis RB Leipzig skal slippe ham i dette transfervindue, fordi der er store interesse i Amadou Haidara - bl.a. fra Manchester United.

Ifølge den engelske avis vil det samlede beløb for en handel med Amadou Haidara - inklusiv løn - løbe op på omkring £80 millioner, der svarer til 715 millioner kroner.

Amadou Haidara vil efter sigende kræve en ugeløn på £160,000 for et skifte til Newcastle. 

Daily Mail erfarer, at det sværeste vil blive at overtale midtbanespilleren til at skifte til en Premier League-klub, som kæmper for overlevelse i ligaen.

På midtbanepositionen er Newcastle efter sigende også interesseret i Marouane Fellaini - Læs mere om den historie her.

Transfervinduet er åbent: Følg med i vores Transfer Live her


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE