AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:09:2019 20:14
Newcastle-indkøb: Det har været en kaotisk start

Newcastle har handlet stort og mangfoldigt ind i løbet af sommerens transfervindue, og ét af de disse nyindkøb, Jetro Willems, indrømmer da også, at starten på sit nye engelske eventyr har været kaotisk.


Mens Newcastle-træner Rafael Benitez var den første mand til at forlade skuden på St. James Park, fulgte en række små og store profiler efterfølgende med spanieren, da han valgte ikke at forlænge sin kontrakt i det engelske. 

I stedet hentede Newcastle Steve Bruce ind på trænerbænken, og med ham er der kommet adskillige nyindkøb - og Jetro Willems, der er ét af disse - dog på leje - erkender, at det har været en lidt diffus start på opholdet i Newcastle. 

- Det har været kaotisk for mig. Jeg kom lige fra en træningslejr med Frankfurt, og jeg kunne ikke komme tilbage og ordne mine ting i Holland. Så det har været dejligt at få lidt ro, fortæller Jetro Willems med henvisning til den igangværende landskampspause. 

Jetro Willems er på leje i Newcastle indtil sommeren 2020. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED