Newcastle henter smal sejr i Leicester

Af Simon Jensen
12.04.2019 Kl. 21:09
Trods stort overtag i boldbesiddelsen formåede Leicester City ikke at konvertere dette til at kunne tage kontrol med opgøret mod Newcastle, og derfor indkasserede de tidligere engelske mestre et nederlag på 0-1.

Leicester City har ellers været inde i en formstærk periode på det seneste, hvor de har vundet deres seneste fire Premier League-opgør. Og da Newcastle samtidig – inden aftenens duel på King Power Stadium – ikke havde vundet på udebane i Premier League-sammenhæng siden december, lignede det på forhånd en relativt overkommelig opgave for værterne.

Det blev dog i stedet et målfattigt opgør, der i sidste ende faldt ud til gæsternes fordel, idet Ayoze Perez med sin syvende sæsonscoring sendte alle tre points hjem til Newcastle. Rafael Benitez' mandskab lagde dermed – med sejren – yderligere afstand til bunden af tabellen, hvor der nu er ti points ned til Cardiff på 18. pladsen.

Kasper Schmeichel spillede hele kampen for Leicester City og indkasserede også et gult kort undervejs i anden halvleg.