Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:10:2021 14:34
Newcastle bekræfter: Bruce bliver ikke fyret - lige nu

Newcastle United spiller mod Tottenham i den kommende weekend, og det bliver med Steve Bruce i spidsen.


Siden de nye ejere overtog Newcastle, har der været meget snak om, hvad der skulle ske på managerposten.

Flere engelske medier har skrevet, at Steve Bruce ville blive fyret, men sådan ender det ikke i denne omgang.

Hvert fald ikke op til weekendens kamp.

Newcastle-ejer, Amanda Staveley, meddeler, at Steve Bruce står i spidsen for Newcastle i den kommende kamp mod Tottenham.

- Vi har haft en utrolig travl uge, hvor vi har set nærmere på vores forretning og kommet tættere på folkene i klubben, og det er vigtigt, at vi er tålmodige. Ændringer sker ikke natten over, og vi er forsigtige med vores plan og strategi, siger hun og tilføjer:

- Vi mødte Steve og spillerne i mandags, og vi har givet dem tid og rum til at fokusere på det vigtigste - nemlig kampen på søndag.

- Steve har været meget professionel, og han og staben vil stå i spidsen på søndag. Hvis vi laver ændringer i fremtiden, vil han være den første, der kommer til at vide det, men i mellemtiden ønsker vi ham held og lykke i sin kamp nummer 1.000 som manager.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE