AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:11:2019 12:47
Neville: United skal hente fire-fem nye spillere

Selvom weekenden bød på en sejr for Manchester United, er United-legenden Gary Neville stadig ikke tilfreds.


United mangler fire-fem nye spillere, mener Gary Neville, der sin egen podcast, The Gary Neville Podcast, har udtalt sig om statussen på det nuværende United-hold.

I podcasten er Neville blandt andet glad for udviklingen af de unge spillere i klubben, men mener samtidig, at der mangler erfaring på holdet.

- Hør her. United mangler fire-fem spillere med kvalitet og erfaring. De mangler en midterforsvar, en venstre back, nogle centrale midtbanespillere og en angriber, sagde Neville i podcasten.

Selvom resultaterne har været svingende i oktober, mener Neville, at det ser bedre ud i november-måned.

- Udover nederlaget til Bournemouth har det været en god måned for Manchester United. Den kamp var frustrerende og satte os nogle skridt tilbage, men generelt har det været en meget bedre måned end den før, sagde Neville.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED