Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:01:2021 11:56
Neville udpeger tre Liverpool-spillere: De er ikke gode nok

Gary Neville mener ikke, at bredden i Liverpools offensiv er god nok.


Liverpool er i øjeblikket inde i en scoringskrise. 

Jürgen Klopps tropper har ikke scoret i de seneste tre Premier League-kampe, og derfor er der kritik af fronttrioen med Sadio Mané, Roberto Firmino og Mohamed Salah.

Gary Neville ser nedgangen som naturlig, men han mener heller ikke, at Jürgen Klopp har råd til at give dem et hvil, fordi reserverne ikke er gode nok.

- De tre har spillet uden stop i tre år, og der vil altid være en nedgang. I tre år har de været utrolige, og nedgangen i år er naturlig. Han kunne give dem et hvil, men det får de ikke, siger Gary Neville til Sky Sports.

- De to-tre spillere bag dem: Shaqiri, Minamino og Origi. De er ikke gode nok. Jeg ville ikke sige, at problemet for Liverpool er fronttrioen. Det er Jotas skade. Denne sæson spilles med 100 km/t, og de tre spillere bag dem er ikke gode nok til at give dem et hvil, mens Manchester City er kommet tilbage, lyder det fra Gary Neville.

Liverpool skal forsøge at komme tilbage på sejrskurs, når de på torsdag møder Burnley på hjemmebane.

LÆS DAGENS RYGTEBØRS HER!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED