AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:05:2020 13:14
Neville til Solskjær: Dette må du aldrig gøre som United-træner

Unge spillere er vejen frem, mener Gary Neville og henviser til en årelang tradition hos Manchester United.


Gary Neville er af den overbevisning, at Manchester United aldrig burde spille uden akademispillere i startopstillingen. Derudover påminder han nordmanden om klubbens traditioner.

Spillere som Marcus Rashford, Mason Greenwood, Brandon Williams og Scott McTominay er alle talenter, der har vokset og påtaget sig ansvaret under Ole Gunnar Solskjærs ledelse.

- Manchester United må aldrig spille uden akademispillere i førsteholdstruppen. Det er en værdi, man som klub aldrig må tabe, og det er en tradition, der har været holdt i hævd siden 1950’erne, siger Neville til Sky Sports.

- Det er vigtigt, at vi stadig oplever de samme værdier, som Sir Matt Busby skabte i 50’erne og 60’erne, der kulminerede med triumf i Mesterholdenes Turnering i 1968.

Særligt Mason Greenwood er der store forventninger til på Old Trafford i de kommende år. Den 18-årige angriber har nettet 12 gange for Manchester United i indeværende sæson.

I februar fortalte han om sine oplevelser om at komme fra akademiet til førsteholdstruppen hos Manchester United til MUTV.

- Jeg vil score så mange mål, som jeg overhovedet kan. Jeg vil vinde trofæer med United, så det kunne være rart at gøre det snart.

- Ole spiller en stor rolle i dette. Han har selv været igennem den rejse og han ved, hvad han taler om. Alle lytter til ham. Han hjælper mig en masse.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED