Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Neville spår, at Arsenal-stjerne kan forlade klubben

Af Kasper Leif Pedersen
27.09.2023 Kl. 16:59
Gary Neville mener, at det kan ende med, at han forlader klubben.

Aaron Ramsdale har været førstemålmand i Arsenal de seneste to sæsoner.

Men i dag er situationen noget helt andet.

 

 

For i løbet af sommerens transfervindue, valgte Mikel Arteta & co. at leje David Raya i Brentford, der allerede har vippet englænderen af pinden. Spanieren har i hvert fald startet inde i de seneste tre kampe mod henholdsvis Everton, PSV og Tottenham.

Og hvis dette fortsat er den samme situation på Emirates Stadium, så mener Gary Neville, at Ramsdale til sidst vil forlade Premier League-klubben.

– Hvis det fortsætter sådan her, bliver han (Aaron Ramsdale,red) nødt til at banke på Mikel Artetas dør og sige: "Hør, jeg er nødt til at spille fodbold et andet sted, hvis det fortsætter sådan her, sagde Manchester United-legenden til podcasten 'Stick to Football'.

Jamie Carragher, der også var med i podcasten, forstår dog godt Mikel Artetas beslutning om at bænke Aaron Ramsdale.

– Når man har en rigtig førsteklasses målmand – og det vil vise sig, om Raya er det – så føler Arteta, at han er bedre end Ramsdale, så jeg er helt enig med manageren. Jeg synes, det er virkelig hensynsløst.

– Han (Ramsdale,red.) spiller måske i visse kampe nu og da som pokalkampe eller måske nogle Champions League-kampe, hvis de kvalificerer sig tidligt. Han er nødt til at prøve at holde ham lidt på sidelinjen til træningen hver dag for at holde moralen oppe, slutter Liverpool-legenden.

Arsenal skal i aften møde Brentford i Carabao Cuppen, så er der stor chance for,  at Aaron Ramsdale vender tilbage som målmand for Arsenal.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Hvad laver du, Højlund? "Det er jo kriminelt"

2. Napoli-stjerne truer med sagsanlæg: PL-storklub øjner en chance

3. Tabte 8-0: Nu kan de blive straffet af FA

4BREAKING: Antony vender retur til England

5. Guardiola raser: Vi kan kun træne i fem minutter

Annonce