AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:02:2019 08:38
Neville: Sarri-fyring kan ske i dag

Gary Neville ville ikke blive overrasket, hvis Maurizio Sarri måtte lade livet som Chelsea-træner denne mandag.


The Blues blev skilt ad på Etihad Stadium og led klubben største nederlag i 28 år søndag, da City besejrede dem 6-0. Konsekvensen deraf kan meget vel blive en fyreseddel til Maurizio Sarri, mener Gary Neville.

- Det har ikke lydt godt i adskillige uger nu, og interviewene har fortalt en historie. Der foregår noget bag kulisserne, og hvis man kan mærke det i offentligheden, er det nok endnu værre bag facaden, fortæller Neville i The Gary Neville Podcast søndag.

- Jeg mener, at Chelsea er en klub, der er i stand til at slutte det hele i morgen (mandag). Jeg ville ikke blive overrasket, men jeg håber ikke, at det sker. Tanken om, at han mister sit arbejde efter blot seks måneder er vanvittig, når han har gjort, hvad han har gjort.

Sky Sports-kommentatoren føler nemlig, at den italienske træner gerenelt har leveret et fint stykke arbejde. Neville havde nemlig ikke set Chelsea være i stand til at spille med om top fire-pladserne eller præstere i Cup-turneringerne, men af erfaring tror den tidligere Manchester United-spiller heller ikke, at situationen ender godt for Maurizio Sarri.

- Du ved bare, at når tingene begynder at gå halvdårligt i Chelsea, så ender det normalt ikke godt. Faktisk sker det til tider meget hurtigt, mener Neville og refererer til tidligere trænerfyringer i klubben. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED