Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:03:2021 08:47
Neville ringer med alarmklokken: United åbner top fire-kampen op for Chelsea og Liverpool

Gary Neville mener, Manchester United ufrivilligt har budt rivalerne velkommen tilbage i kampen om top fire.


Manchester United leverede en sløj indsats i en apatisk 0-0 forestilling mod Crystal Palace onsdag aften, og det er desværre for De Røde Djævle en tilbagevendende tendens, som kan komme til at koste dem dyrt, mener Gary Neville.

Spoler man tiden cirka 10 spillerunder tilbage, var Manchester United etter i tabellen foran Manchester City på andenpladsen. Nu er The Cityzens 14 points foran, og det fortæller en klar historie om, at Ole Gunnar Solskjærs mandskab har smidt alt, alt for mange points.

Og fortsætter det sådan, risikerer de ufrivilligt at give klubber som Liverpool, Chelsea og Everton en hånd og hive dem tilbage i kampen om top fire.

- United ser helt færdige ud. Deres kropssprog er dårligt, og de ser drænede ud. Jeg troede faktisk, at der var fremskridt gennem de seneste uger, og at man kunne sikre sig en andenplads med tre points mod Palace, men lige nu gør de det svært for sig selv, siger Neville til Sky Sports.

- Hvis du så denne kamp som Chelsea- eller Liverpool-spiller, må du i den grad have tænkt, at man havde en god chance for at slutte over United. Det var en dårlig aften for United og en præstation, som var ligeså kedelig som under Van Gaal og Mourinho.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED