Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:10:2021 10:40
Neville reagerer på United-fans' kritik: Det havde jeg ikke troet

Gary Neville havde ikke regnet med, at han ville få kritik for at forsvare Ole Gunnar Solskjær.


Lige nu flyver kritikken afsted mod Ole Gunnar Solskjær fra alle retninger. Eller ikke helt.

For Sky Sports-eksperten Gary Neville er en af dem, der fortsat forsøger at forsvare den ellers så udskældte Manchester United-manager, som ifølge langt de fleste bør blive fyret.

Men det mener Gary Neville ikke, og det har fået mange Manchester United-fans til at kritisere ham, og den kritik havde den tidligere United-spiller ikke set komme.

- Hvis du for 22 år siden havde sagt til mig, at United-fansene ville vende sig mod mig for at støtte den fyr, der vandt os Champions League, ville jeg ikke have troet på det. Men det er 2021, folkens. I Johnson-æraen går det hele, skriver Neville på sin Twitter-profil.

Neville spillede sammen med Solskjær i en årrække for Manchester United, hvor de vandt flere store titler under Sir Alex Fergusons ledelse.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE