AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:08:2022 10:10
Neville råber op: "I er ikke velkomne"

Gary Neville er igen ude med et opråb omkring Manchester United og ejerskab i Premier League.


Der florerer i øjeblikket rygter om, at Glazer-familien er i dialog om at sælge en del af aktierne af Manchester United.

En amerikansk investeringsfond er angiveligt potentielle køber, men det er ikke faldet i god jord hos klublegenden, Gary Neville.

Han mener ikke, at det vil være godt for klubben, hvis der kommer flere amerikanere ind.

- Hvis meldingerne om, at Glazer-familien er klar til at sælge en del af deres inden et fuldt salg, er sande, så er det totalt uacceptabelt, at det er til en amerikansk investeringsfond. Apollo bliver nævnt, men de skal vide, at de ikke er velkomne i Manchester, skriver Gary Neville på Twitter og fortsætter:

- Denne amerianske model for ejerskab i sporten handler kun om indkomsten af investeringen (eksempelvis Super League og Big Picture). Ejerskabsmoddeln i England skal ændres, og de amerikanske penge er en større trussel for det end nogen anden internationale penge. Vi skal have reguleret det hurtigst muligt, lyder det fra Neville.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE