AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:03:2020 21:43
Neville: Premier League vender ikke tilbage om få måneder

Coronavirussen har gjort sit indhug hos mange lande i Europa. Også i England. Og følgevirkning kan være store, mener Gary Neville.


Oprindeligt udskød Premier League alle sine kampe frem til 3. april. Dette blev dog udskydt til 30. april.
 
I alle ligaer i Europa håber man stadig på, at sæsonen afsluttes til tiden - den 30. juni.
 
Også de store fodboldorganisationer, FIFA og UEFA, er opsatte på at få sæsonen færdigspillet. Derfor er EM og OL blandt andet blevet udskudt til 2021.
 
Især Liverpool-tilhængerne håber på, at det vil kunne lade sig gøre at spille sæsonen til ende, da de ligger lunt i svinget til at vinde mesterskabet.
 
Det hele kommer dog an på, hvordan coronavirus-pandemien udvikler sig.
 
Gary Neville er ikke just optimistisk.
 
- I dette øjeblik er det utænkeligt, at fodbolden vender tilbage inden for de næste tre-fire måneder. Hele landet er lige blevet lukket ned, siger Neville med henvisning til Boris Johnsons tale i går.
 
- Det kan ikke ske. Alle de ressourcer, der er påkrævet for at afvikle kampene - politi og ambulancepersonel - er ikke til rådighed de næste måneder.
 
Der er også blevet fremsat et forslag om, at afvikle alle kampene uden tilskuere. Men heller ikke den idé er Neville med på.
 
- Hensynet til folkesundheden skal vægte højest. Vil tilhængere så dukke op foran stadion? 
 
- Vil store folkemasser forsamles, hvis deres hold kan rykke op eller ned, eller kvalificere sig til Europa?, spørger Neville retorisk.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED