Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:11:2021 16:43
Neville om titelræset: Her er Liverpool er ligaens bedste, men..

Gary Neville spår Liverpool rigtig gode chancer for at vinde Premier League, hvis de kan holde snor i Chelsea og Manchester City til slutspurten.


Mesterskabskampen ser ud til at blive mellem Chelsea, Liverpool og Manchester City i denne sæson.

Chelsea besidder førstepladsen med 29 point, mens Manchester City og Liverpool har henholdsvis 26 og 25 point.

Gary Neville tror, at Liverpool har rigtig gode chancer for at vinde mesterskabet, hvis de er inden for rivalernes rækkevidde med en håndfuld kampe igen.

- Som jeg har sagt tidligere, så har Liverpool ligaens bedste startellever. Det ændrer sig ikke, men hvis de mangler to-tre fra den, så kan det være et stort problem for dem, siger Gary Neville til Sky Sports.

- Der, hvor Liverpool vil være, er et point eller to fra førerholdet med 4-6 kampe igen. Med deres historie, traditioner og Klopps energi kan de blive rigtig farlige.

- Det bliver sværere for dem at nå det punkt, end det vil være for Chelsea og Manchester City. Liverpool er der nu, men de har ikke samme købekraft eller dybde i truppen, som Chelsea og Manchester City, lyder det fra Gary Neville.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE